Opkuis Citadelpark

Op zondag 30 augustus gingen enkele leden op stap om onze goede gewoonte voort te zetten: de Gentse natuur proper houden. Eerder passeerden het Zuid- en Muinkpark en de Bourgoyen de revue, nu was het Citadelpark aan de beurt. Dit was ook een uitgelezen mogelijkheid voor de geïnteresseerden om voor het eerst de handen uit de mouwen te steken. Het was alleszins een geslaagde namiddag!

Bloemen voor Eau de Gand

Op 22 februari gingen enkele van onze leden prachtige kalanchoë’s afleveren bij Eau de Gand. Dit is een Gents woon-zorgcentrum met zo’n 54 woongelegenheden voor senioren met zowel fysische en/of psychische begeleidingsnoden. In het zorgcentrum maken ze onder andere gebruik van een nieuw en uniek concept gelanceerd voor de zorg voor bewoners met dementie, waarbij een geïndividualiseerd zorg- en begeleidingsplan wordt opgesteld. 

In deze uitdagende tijden proberen we de bewoners met mooie kalanchoë’s en een bemoedigende boodschap een hart onder de riem te steken. Alle inwoners hebben alvast hun eerste vaccinprik achter de rug, wat positief nieuws is!

Charlotte, Wolf en Sarah bij Eau de Gand.

De Grote Schijn | Rivierenhof | Antwerpen

Op zondag 10 november genoten wij van een magische avondwandeling. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Een feeëriek verlicht pad. Een uniek audiovisueel spektakel zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties.

Indrukwekkend was het juiste woord !

Rivierenhof Antwerpen

Een nieuw jaar met nieuwe warme momenten

Traditiegetrouw was onze club aanwezig op het nieuwjaarsconcert van Rotary Gent-Prinsenhof waar we champagne en onze truffels verkochten, ditmaal ten voordele van Fonds Kadee.

Daarna zakten we af met bloemen naar home Claire waar we tijd maakten voor een warm gesprek met de bewoners.

Een nieuw jaar met nieuwe leden!

Onze club blijft groeien. Het nieuwe jaar zetten we alvast goed in met het pinnen van alweer drie nieuwe leden. Proficiat aan de nieuwtjes!

Ben jij geïnteresseerd in onze werking, bekijk dan zeker ook onze Facebookpagina en Instagramfeed en laat van je horen!

Truffelverkoop

Gisteren trotseerden onze leden de kou om naar jaarlijkse traditie truffels te verkopen in Gent! Voor een doosje van 5 euro steun je reeds Fonds Kadee, een organisatie die zich inzet voor de patiënten van het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth van het UZ Gent. Kocht jij jouw doosjes al? ⛄😋

Clubweekend 2018

Op 2 november trokken we er weer samen op uit! Deze keer trokken we naar Marquise aan de Opaalkust. Het clubweekend werd gekenmerkt door de verwelkoming van twee nieuwe leden en een nieuwe stagiaire, net als een grensverleggende segwaytocht. Bovendien mochten de jongens een (nipte) overwinning op hun naam schrijven tijdens het Swingpaleis. Een traditie is ingezet! Zondag sloten we af met een heerlijke brunch en een gezonde strandwandeling.

We kijken al uit naar volgend jaar en zijn benieuwd naar waar we dan zullen zitten.

Ghentation 2018

Voor het eerst in de geschiedenis sloegen álle Gentse Rotaract clubs de handen in elkaar tijdens de organisatie van een bruisende after work party Ghentation!

Deze vond plaats op 19 oktober 2018 in LUX (Gent) met als thema: Gent. Onze gasten lieten zich verleiden door tal van Gentse bites, beats en booze. En of het een succes was! De opbrengst ging integraal naar Warme Stad Gent, een organisatie die jongeren met een mentale kwetsbaarheid ondersteunt en het thema maatschappelijk bespreekbaar maakt.

Bedankt aan het organiserende team, de vele helpende handen en u uiteraard!

Meer foto’s kan u hier vinden!