GHENTIQUE – THE MASKED EDITION

9/3/2024

Rotaract Ghent en Rotaract Gent-Prinsenhof slaan de handen in elkaar en zijn verheugd om jullie te verwelkomen bij GHENTIQUE – THE MASKED EDITION. Voor meer informatie: check Facebook (Ghentique)/Instagram (ghentique.rac).

Datum? 9 maart 2024

Tijdstip? dessertbuffet: 21u – galabal: 22u30

Locatie? Balenmagazijn Gent

Wijnse Feesten 8 & 9 oktober 2022

4 sessies mogelijk in verschillende thema’s

  1. Wine & Food Pairing Benjamin De Buck (restaurant Vrijmoed) leert jou hoe je fijne combinaties maakt.
  2. Start to wine Kevin neemt je bij de hand en leert je de knepen van het proeven.
  3. Uitverkocht
  4. De musthaves uit het aanbod van de Wijnse Feesten Carine (wijnbar Parole) deelt met jou haar tips en finale selectie

Opkuis Citadelpark

Op zondag 30 augustus gingen enkele leden op stap om onze goede gewoonte voort te zetten: de Gentse natuur proper houden. Eerder passeerden het Zuid- en Muinkpark en de Bourgoyen de revue, nu was het Citadelpark aan de beurt. Dit was ook een uitgelezen mogelijkheid voor de geïnteresseerden om voor het eerst de handen uit de mouwen te steken. Het was alleszins een geslaagde namiddag!

Bloemen voor Eau de Gand

Op 22 februari gingen enkele van onze leden prachtige kalanchoë’s afleveren bij Eau de Gand. Dit is een Gents woon-zorgcentrum met zo’n 54 woongelegenheden voor senioren met zowel fysische en/of psychische begeleidingsnoden. In het zorgcentrum maken ze onder andere gebruik van een nieuw en uniek concept gelanceerd voor de zorg voor bewoners met dementie, waarbij een geïndividualiseerd zorg- en begeleidingsplan wordt opgesteld. 

In deze uitdagende tijden proberen we de bewoners met mooie kalanchoë’s en een bemoedigende boodschap een hart onder de riem te steken. Alle inwoners hebben alvast hun eerste vaccinprik achter de rug, wat positief nieuws is!

Charlotte, Wolf en Sarah bij Eau de Gand.

De Grote Schijn | Rivierenhof | Antwerpen

Op zondag 10 november genoten wij van een magische avondwandeling. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Een feeëriek verlicht pad. Een uniek audiovisueel spektakel zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties.

Indrukwekkend was het juiste woord !

Rivierenhof Antwerpen

Een nieuw jaar met nieuwe warme momenten

Traditiegetrouw was onze club aanwezig op het nieuwjaarsconcert van Rotary Gent-Prinsenhof waar we champagne en onze truffels verkochten, ditmaal ten voordele van Fonds Kadee.

Daarna zakten we af met bloemen naar home Claire waar we tijd maakten voor een warm gesprek met de bewoners.

Een nieuw jaar met nieuwe leden!

Onze club blijft groeien. Het nieuwe jaar zetten we alvast goed in met het pinnen van alweer drie nieuwe leden. Proficiat aan de nieuwtjes!

Ben jij geïnteresseerd in onze werking, bekijk dan zeker ook onze Facebookpagina en Instagramfeed en laat van je horen!

Truffelverkoop

Gisteren trotseerden onze leden de kou om naar jaarlijkse traditie truffels te verkopen in Gent! Voor een doosje van 5 euro steun je reeds Fonds Kadee, een organisatie die zich inzet voor de patiënten van het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth van het UZ Gent. Kocht jij jouw doosjes al? ⛄😋